Nieuw: Collagen Beauty Bar

Nieuws

Door Allegra van den Boog

Leestijd 3 min ·

Nieuw: Collagen Beauty Bar

Gezonde repen zijn een echte hit en collageen is populairder dan ooit. Maar wat krijg je als je de favoriete gezonde snacks van 2024 samenbrengt met het beautyproduct van het jaar? Na een uitgebreid proces hebben we een uniek product ontwikkeld. Naast onze supplementen in gummie- en limonadevorm, lanceren wij nu onze eerste bar: Collagen Beauty Bar. Dit tussendoortje met voordelen past perfect in jouw routine en biedt een aanvulling op je voeding én supplementgebruik.


Lekker, makkelijk en gezond

Wij maken een gezonde levensstijl graag makkelijker voor je. Daarom is onze Collagen Beauty Bar met blueberry lemon cookie dough-smaak ontworpen om moeiteloos in jouw routine te passen, of je nu een drukke dag hebt of op zoek bent naar een gezond tussendoortje. Wij willen we dat je op elk moment van de dag kunt genieten van bezig zijn met je gezondheid. Dit tussendoortje zit boordevol vezels en eiwitten, en ondersteunt tegelijkertijd jouw beauty doelen. Win-win dus! 


De reep is gemaakt van koudgeperste noten en fruit, en is verrijkt met erwteneiwit. Erwteneiwit is geliefd vanwege zijn hoge eiwitgehalte, goede verteerbaarheid, en de manier waarop het zich verhoudt tot andere eiwitbronnen. Er is daarnaast 2,5 gram VERISOL® (rund) collageen aan toegevoegd. Dit helpt om de huid te hydrateren, het er stralender uit te laten zien en het draagt daarnaast bij aan sterke haren en nagels. 


VERISOL® is een type 1 collageen, speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te verzorgen en te verjongen. Het is gehydrolyseerd, wat betekent dat de collageenvezels in kleine stukjes zijn geknipt, waardoor peptiden met een laag moleculair gewicht ontstaan. Dit maakt ze licht verteerbaar, gemakkelijk opneembaar en beter verdeeld in je lichaam.


Waar is collageen goed voor? 

Collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam dat zorgt voor de structuur en stevigheid van de huid, nagels, botten, spieren, gewrichten en het haar. De aanmaak hiervan daalt vanaf je 25ste levensjaar.  


Collageen in voeding vind je vooral in dierlijke producten, zoals bottenbouillon. Voor een extra dosis kan je dit aanvullen met een collageen supplement zoals collageen capsules, collageen gummies, collageen pillen, collageen poeder, collageen tabletten of een collageen bar. 


Wanneer past dit product bij mij? 

Met deze bar willen we je graag een lekker en voedzaam tussendoortje bieden. Het is geen supplement op zichzelf, maar is bedoeld als een aanvulling op je dagelijkse collageeninname, zodat het op een eenvoudige en smakelijke manier kan bijdragen aan je beautyroutine en gezondheid.


Waar zijn proteïne en vezels goed voor?  

Vezels zorgen voor een normale werking van de stoelgang en een langdurig verzadigd gevoel. De vezels in onze Collagen Beauty Bar komen uit noten en fruit, waaronder uit dadels en cashewnoten. Deze worden koud geperst. Dit betekent dat er geen verhitting plaatsvindt en hierdoor blijven vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen beter bewaard. 


De proteïne in de reep zorgt er daarnaast ook voor dat je je verzadigd zal voelen. Proteïne is een essentiële voedingsstof die bijdraagt aan de groei van de spiermassa, de spieren hersteld na fysieke inspanning en de spiermassa in stand houdt. 


Heb je trek gekregen en kijk je uit naar een gezond en lekker tussendoortje? Shop de Yummygums Collagen Beauty Bar los of probeer meteen een 5-pack en profiteer van de bundelkorting.